Topp 18 trender på Shopify du bør selge nå

Lurer du på hvilke produkter som selger på Shopify for tiden? Her får du 18 idéer på hva du kan selge i din nettbutikk som mange handler. Vi har sjekket flere kilder nå i oktober 2023 på trendende produkter som selger godt.

1. Elektroverktøy Tilbehør

Elektroverktøy blir stadig mer populært, og det samme gjør tilbehøret som følger med dem. Noen av de mest populære elektroverktøy tilbehørene inkluderer:

 • Bor: Bor er uunnværlige for oppgaver som krever nøyaktig hullplassering. Det finnes ulike bor for tre, metall og betong, og de kommer i forskjellige størrelser og typer.
 • Sagblad: For både sirkelsager og bajonettsager er sagbladene avgjørende for nøyaktige kutt. Det finnes sagblad for ulike materialer som tre, metall og plast.
 • Slipeskiver: Slipeskiver er viktige for å pusse og glatte overflater. De finnes i ulike kornstørrelser for grovt eller fint arbeid.
 • Freser: Freser brukes til å lage detaljerte spor eller former i tre eller metall. De finnes i ulike former og størrelser for ulike bruksområder.
elektroverktøy tilbehør


2. Matcha

Matcha er en type grønn te som males til et fint pulver. Den er kjent for sine mange helsemessige fordeler, inkludert dens antioksidant- og anti-inflammatoriske egenskaper. Matcha er også en populær ingrediens i smoothies, lattes og andre drinker og desserter. Matcha er kjent for å øke energinivået og forbedre konsentrasjonen, noe som gjør det til et populært valg blant studenter og de som søker en sunn energiboost.

Bilde av matcha te


3. Leppeflekker

Leppeflekker er en type leppeprodukter som gir langvarig farge. De påføres vanligvis i flytende form og tørker deretter ned til en matt finish. Leppeflekker er populære fordi de er lite vedlikehold og tåler å spise og drikke. De er et ideelt valg for folk som ønsker å opprettholde fargen på leppene hele dagen uten stadig påføring. Leppeflekker kommer i et bredt spekter av farger, slik at du kan finne den perfekte nyanse for enhver anledning, fra naturlig til dristig.

lepper med leppeflekker


4. Hundeleker

Hunder elsker å leke, og hundeleker er en fin måte å holde dem underholdt og mentalt stimulert. Noen av de mest populære hundelekene inkluderer:

 • Tyggeleker: Disse lekene hjelper med å berolige hundens behov for å tygge og kan bidra til god tannhelse.
 • Henteleker: Perfekt for interaktiv lek, disse lekene er flotte for å trene hunden din og oppmuntre til fysisk aktivitet.
 • Puslespill: Puslespilleleker er designet for å utfordre hundens intellekt og bidra til å forhindre kjedsomhet.

Det er viktig å velge leker som passer til hundens størrelse og alder, samt å overvåke leken for å sikre at de er trygge.

hund med tyggeleke


5. Kostymesko

Kostymesko er et must for ethvert Halloween-kostyme. Noen av de mest populære kostymeskoene inkluderer:

 • Høye hæler: Perfekte for å fullføre et prinsesse- eller dronningkostyme, gir høye hæler en elegant touch.
 • Støvler: Støvler er allsidige og passer til mange forskjellige kostymer, fra pirater til superhelter.
 • Joggesko: For mer komfortable kostymer eller når du skal gå mye, er joggesko et flott valg.

Kostymesko er en viktig del av å skape det perfekte antrekket for enhver fest eller begivenhet.

kostyme sko


6. Shotglass

Shotglass er en populær måte å servere små drinker på, som brennevin, vin og cocktailer. De brukes også ofte som festgaver eller suvenirer. Shotglass finnes i utallige design, fra enkle og elegante til morsomme og unike.De er også populære for samlerne, spesielt de som reiser og ønsker å ta med seg et minne hjem fra hvert sted de besøker.

shotglass


7. Møbeltrekk

Slipcovers er en fin måte å oppdatere utseendet til møblene uten å måtte kjøpe nye deler. De er også en god måte å beskytte møblene dine mot slitasje. Slipcovers kommer i ulike materialer, inkludert stoff og skinn, og de kan tilpasses til din møbelstørrelse og stil. Slipcovers er et praktisk og rimelig alternativ for de som ønsker å endre innredningen i hjemmet uten store investeringer.

sofa med møbeltrekk


8. Veggplater og Deksler

Veggplater og deksler er en liten, men viktig del av hjemmets innredning. De kan brukes til å legge til et snev av stil til veggene dine eller for å skjule skjemmende stikkontakter og lysbrytere. Veggplater og deksler kommer i ulike farger og design, slik at du kan matche dem til din innredning. De er også en praktisk måte å beskytte stikkontakter og brytere fra støv og skitt.

9. Babyskjorter

Babyskjorter er en populær gave til nybakte foreldre. De er også et must for enhver babys garderobe. Noen av de mest populære babyskjortedesignene inkluderer morsomme ordtak, dyretrykk og idrettslaglogoer. Babyskjorter er laget av myke og behagelige materialer som er skånsomme mot babyens sensitive hud.

10. Gardin- og Draperinger

Gardin- og drapereringer brukes til å henge gardiner og draperinger fra en gardinstang. De er tilgjengelige i en rekke stiler og utførelser for å matche innredningen din. Velg fra tradisjonelle, moderne eller elegante design avhengig av din personlige stil og interiørvalg.Gardin- og drapereringer gir rommet ditt et ferdig utseende og kan også bidra til å kontrollere lys og personvern.

11. Skapknotter og -håndtak

Skapknotter og -håndtak er en fin måte å oppdatere utseendet på kjøkken- eller baderomsskap. De er tilgjengelige i en rekke stiler og utførelser for å matche innredningen din. Bytt ut gamle og slitte knott og håndtak med moderne eller klassiske alternativer for å gi rommet ditt et nytt liv.Skapknotter og -håndtak er en enkel og rimelig måte å forbedre utseendet på kjøkkenet eller badet ditt uten en omfattende renovering.

12. Klokketilbehør

Klokketilbehør er en fin måte å tilpasse klokken din og få den til å skille seg ut fra mengden. Noen populære klokketilbehør inkluderer:

 • Klokkeremmer: Velg fra et bredt utvalg av remmaterialer, farger og mønstre for å oppdatere utseendet på klokken din.
 • Klokkebokser: Beskytt klokken din når den ikke er i bruk og vis den frem i en stilig klokkeboks.
 • Klokkerammer: Legg til en personlig touch til klokken din med en spesialdesignet ramme.

Klokketilbehør gjør det enkelt å endre klokken din for å matche din stil eller humør.

13. Tumbler

Tumbler er en populær type drikkeglass som brukes til både varme og kalde drikker. De er vanligvis laget av rustfritt stål, plast eller glass. Tumlere er populære fordi de er slitesterke og enkle å rengjøre.De er ideelle for å holde drikker kalde eller varme i lang tid, og de finnes i ulike størrelser og design for å imøtekomme alle dine drikkebehov.

14. Modelltogsett

Modelltogsett er en populær hobby for folk i alle aldre. De kan brukes til å lage realistiske miniatyrscener av tog og jernbaner. Modelltogsett er også et populært samleobjekt. Velg fra ulike skalaer og temaer, inkludert vintage togsett, moderne togsett og landskapstilbehør for å bygge din drømmejernbane. Modelltogsett er en kreativ og givende hobby som gir timevis med underholdning og utfordring.

15. Skilting

Skilting er en fin måte å markedsføre virksomheten eller arrangementet på. Den kan også brukes til å dekorere hjemmet eller kontoret. Skilting er tilgjengelig i en rekke materialer og stiler, slik at du kan finne det perfekte skiltet for dine behov. Velg fra utendørs- eller innendørsskilt, skilt med tekst eller grafikk, og tilpass designet for å passe din melding. Skilting er en effektiv måte å trekke oppmerksomhet til et spesielt budskap eller gi veibeskrivelser på en enkel og tydelig måte.

16. Brudekjoler

Brudekjoler er en av de viktigste elementene for enhver brud. De er tilgjengelige i en rekke stiler og stoffer, så bruder kan finne den perfekte kjolen til bryllupsdagen. Velg fra klassiske ballkjoler, moderne kjoler med slør, eller vintageinspirerte stiler for å passe din personlige smak og bryllupstema. Brudekjoler er en drøm for enhver brud, og det er viktig å finne den som får deg til å føle deg vakker og selvsikker på den store dagen.

17. Bordløpere

Bordløpere er en fin måte å legge til et snev av stil til spisebordet ditt. De er tilgjengelige i en rekke materialer og design, slik at du kan finne den perfekte bordløperen til innredningen din. Velg fra elegante broderier, moderne trykk eller klassiske mønstre for å skape et vakkert bordoppsett. Bordløpere gir også en beskyttende overflate for bordet ditt og kan bidra til å skape en innbydende atmosfære for gjestene.

18. E-sport Tilbehør

E-sport tilbehør blir stadig mer populært ettersom e-sport fortsetter å vokse i popularitet. Noen populære e-sporttilbehør inkluderer:

 • Headsett: Gir høykvalitetslyd og muligheten til å kommunisere med lagkamerater og motstandere under spill.
 • Spillmus: Presise og ergonomiske mus designet for raske og nøyaktige bevegelser i spill.
 • Spilltastaturer: Tastaturer med spesialtaster og bakgrunnsbelysning for spillere som ønsker optimal kontroll og komfort.

E-sport tilbehør gir en konkurransedyktig fordel for spillere og gir en mer immersiv spillopplevelse. Det er viktig å merke seg at dette bare er noen av de mange trendende produktene på Shopify. 

Når du velger produkter å selge, er det viktig å vurdere målmarkedet og hva de er interessert i. Utforsk disse produktkategoriene grundig for å finne de som passer best for din virksomhet. 


Kilder:

 • Google Trends: https://trends.google.com/trends/
 • Amazon Best Sellers: https://www.amazon.com/Best-Sellers/zgbs
 • Shopify App Store trending products: https://apps.shopify.com/categories/selling-products
 • Trendhunter: https://www.trendhunter.com/
 • Product Hunt: https://www.producthunt.com/
 • Kickstarter: https://www.kickstarter.com/